Oldtimercentrale: www.oldtimercentrale.be

Leveringsvoorwaarden

Leveringsvoorwaarden van T&e belgium bvba, oldtimercentrale gevestigd te Brecht Smederijstraat 32/10
Versie geldig vanaf 1/12/2013

1. Levering
1.1 Levering vindt plaats zolang de voorraad strekt.
1.2 In het kader van de regels van de koop op afstand zal t&e belgium bestellingen tenminste binnen 30 dagen uitvoeren. Indien dit niet mogelijk is (doordat het bestelde niet op voorraad is of niet meer leverbaar), of er is om andere redenen vertraging, of een bestelling kan niet dan wel slechts gedeeltelijk worden uitgevoerd, dan ontvangt de consument binnen 1 maand na plaatsing van de bestelling bericht en heeft hij in dat geval het recht de bestelling zonder kosten en ingebrekestelling te annuleren.
1.3 Aan de leveringsplicht van t&e belgium zal, behoudens tegenbewijs, zijn voldaan zodra de door t&e belgium geleverde zaken een keer aan de afnemer zijn aangeboden. Bij bezorging aan huis strekt het rapport van de vervoerder, inhoudende de weigering van acceptatie, tot volledig bewijs van het aanbod tot levering.
1.4 Alle op de internetsite genoemde termijnen zijn indicatief. Aan de genoemde termijnen kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.Server-Colocate.com Webhosting - Easybytes.com
© Design by mdgpromotions.com